E-commerce lesmethodes voor het MBO

E-commerce in het MBO wordt steeds belangrijker voor een gezond en modern ondernemerschap. Elk bedrijf waarvoor online marketing een belangrijke  succesfactor is, vraagt om praktisch opgeleide MBO studenten op basis van adequate lesmethodes. Met voldoende kennis en praktische vaardigheid kunnen studenten zich in de praktijk verder ontwikkelen om de online doelstellingen van het bedrijf te kunnen realiseren. Met passend MBO lesmateriaal e-commerce ondersteunen wij elke student en docent.

 

De juiste e-commerce kennis paraat

Met het MBO e-commerce lesmateriaal en lesmethodes van Edufocus heeft de student de meest actuele kennis paraat. Door middel van opdrachten kan worden geoefend, gebouwd aan een eigen website of webshop en kunnen opdrachten worden uitgevoerd in de praktijk. Bovendien kan gebruik gemaakt worden van Analytics waardoor de student leert wat effectief is en welke onderdelen nog verbeterd kunnen worden.

MBO E-commerce en Analytics

Gewoon aan de slag

Online Marketing en E-commerce zijn als vakgebied zowel breed als diepgaand. Door gewoon aan de slag te gaan leert de student zich te specialiseren in bepaalde onderdelen. Dit vakgebied staat bovendien nooit stil. We kijken voortdurend naar nieuwe relevante ontwikkelingen en stellen ons lesmateriaal bij. De student is daarmee maximaal voorbereid om zichzelf in de beroepspraktijk verder te ontwikkelen.

Lesmateriaal ecommerce
lesmateriaal Ecommerce webshop

Door in de opleiding te werken aan de opzet en inrichting van een eigen webshop maakt de student op een leuke en nuttige wijze kennis met e-commerce. Bij een webshop komen alle onderdelen samen, van productassortiment tot betalingsmogelijkheden, van content tot conversie.

E-commerce is meer dan alleen de webshop

E-commerce gaat niet alleen over een webshop. Ook andere strategieën komen aan bod, zoals de inzet van social media, apps of het gebruik van platformen. De inzet van e-mailmarketing en het maken van geschikte content mag daarbij niet ontbreken.

Passend advies

Wij denken graag mee in de inzet van het juiste e-commerce MBO lesmateriaal voor de betreffende opleiding. Bij de keuze voor passend materiaal is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende uitstroomrichtingen en niveau’s (2 t/m 4) in het MBO onderwijs is daarbij belangrijk. Alle lesmethodes worden ondersteund met (aanvullend) docenten- en studentmateriaal op het webportaal www.mijnedu.nl.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.

Maak een keuze voor het e-commerce lesmateriaal en vraag een inkijkexemplaar aan….