Kwalificatiedossier Consulent commerciële arbeidsbemiddeling (25875)

 

Voor de opleiding Consulent commerciële arbeidsbemiddeling kan gebruik gemaakt worden van de volgende leermiddelen:

 

Basis Marketing voor het MBO

Een helder en compleet marketingboek dat op een logische en herkenbare wijze marketing behandelt, toegespitst op de praktische toepassing ervan. Naast een aanvullend werkboek zijn praktijkopdrachten beschikbaar.

 

Digitale Vaardigheden voor het MBO (Basis of Gevorderd)

Alle digitale skills paraat voor de studie, toepasbaar op school, BPV en het toekomstige werkveld (ook als naslagwerk!).

 

Sommige lesmethodes kunnen breder ingezet worden. In de onderstaande matrix is dit zichtbaar.

Verantwoording lesmethodes

Een gedetailleerde kwalificatiematrix met de relatie tot kerntaken, werkprocessen, kennis en vaardigheden is onderstaand te downloaden.

Handig overzicht nodig bij het programmeren van onderwijs?

Wij hebben voor scholen een matrix samengesteld waarin alle gemeenschappelijkheden en verschillen tussen de diverse uitstroomprofielen in één oogopslag duidelijk worden. Maak hier handig gebruik van voor het programmeren van jullie onderwijs. Dit document is vrij te downloaden via onderstaande button.

Passend advies voor lesmateriaal

Wij denken graag mee bij de keuze van het juiste lesmateriaal, afgestemd op de betreffende opleiding. Wij houden rekening met de verschillende uitstroomrichtingen in het MBO onderwijs.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.

 

Maak onderstaand een keuze om de andere opleidingen te bekijken….