Kwalificatiedossier E-commerce specialist (25876)

 

Voor de opleiding E-commerce specialist kan gebruik gemaakt worden van de volgende leermiddelen:

 

Basis Marketing voor het MBO

Een helder en compleet marketingboek dat op een logische en herkenbare wijze marketing behandelt, toegespitst op de praktische toepassing ervan. Naast een aanvullend werkboek zijn praktijkopdrachten beschikbaar.

 

Digital Marketing en E-commerce Expert

Deze uitgave omvat alle relevante en actuele kennis van online marketing, social media en e-commerce. Naast het theorieboek wordt deze lesmethode compleet gemaakt met een werkboek en praktijkopdrachten.

E-commerce manager opleiding ROC MBO

WordPress + WooCommerce voor het MBO

Een eigen WordPress website (volledige en professionele versie) geeft de student en de opleiding de mogelijkheid om alle digital marketing kennis ook toe te kunnen passen in een praktische omgeving.

Via het volledige CMS van WordPress kan de website of webshop vrij worden uitgebreid en kunnen allerlei verdiepingsslagen worden uitgevoerd, zoals de omgang met data (analytics), koppelen van e-mailmarketing of een CRM systeem.

Een door ons professioneel gehoste WordPress website en toegang tot instructie-video’s via onze leeromgeving zijn inbegrepen bij deze lesmethode.

Bij het opzetten van een eigen website en webshop komen alle onderdelen bij elkaar en kan de student zich volledig voorbereiden op de praktijk.

 

Digitale Vaardigheden voor het MBO (Gevorderd)

Alle digitale skills paraat voor de studie, toepasbaar op school, BPV en het toekomstige werkveld (ook als naslagwerk!). Deze lesmethode ondersteunt de student niet alleen bij het gebruik van Office, ook voor het bewerken van afbeeldingen of toepassen van video kan de student gebruik maken van deze praktisch beschreven kennis.

 

Sommige lesmethodes kunnen breder ingezet worden. In de onderstaande matrix is dit zichtbaar.

Verantwoording lesmethodes

Een gedetailleerde kwalificatiematrix met de relatie tot kerntaken, werkprocessen, kennis en vaardigheden is onderstaand te downloaden.

Handig overzicht nodig bij het programmeren van onderwijs?

Wij hebben voor scholen een matrix samengesteld waarin alle gemeenschappelijkheden en verschillen tussen de diverse uitstroomprofielen in één oogopslag duidelijk worden. Maak hier handig gebruik van voor het programmeren van jullie onderwijs. Dit document is vrij te downloaden via onderstaande button.

Passend advies voor lesmateriaal

Wij denken graag mee bij de keuze van het juiste lesmateriaal, afgestemd op de betreffende opleiding. Wij houden rekening met de verschillende uitstroomrichtingen in het MBO onderwijs.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.

 

Maak onderstaand een keuze om de andere opleidingen te bekijken….