Edufocus heeft een aantal lesmethodes die bijzonder geschikt zijn voor het HBO. Dit betreft met name WordPress + WooCommerce voor het HBO en Digital Marketing en E-commerce Expert. Ook sommige MBO methodes zouden in het HBO kunnen worden toegepast. Wij adviseren je graag hierover.

WordPress + Woocommerce voor het HBO.

De Lesmethodes WordPress + Woocommerce voor het HBO is geschikt voor reguliere HBO opleidingen, Associate Degree opleidingen en minors.

lesmethodes voor het HBO” die toepasbaar zijn in zowel reguliere HBO als Associate Degree opleidingen.

 

Wordpress + Woocommerce voor het HBO

Digital Marketing en E-commerce Expert

 

Deze methode is specifiek voor niveau 4/5 opleidingen die bezighouden met digital marketing. De student leert hoe hij succesvol een digitale strategie moet opzetten met de inzet van diverse applicaties, waaronder websites, webshops, social media apps en advertentie tools. De student krijgt inzicht in de mogelijkheden om de effectiviteit van applicaties te versterken door het toepassen van marketing automation technieken. Hij is in staat om voor opdrachtgevers bestaande digitale strategieën te analyseren en te adviseren over de verbetering ervan.

Wij adviseren deze methode te combineren met de methode WordPress + Woocommerce voor het HBO. In deze methode leert de student om met behulp van e professionele WordPress software een professionele webshop/site te maken.

Digital marketing expert MBO ROC ditigale marketing

Advies

Edufocus is niet zomaar een uitgeverij. Naast de uitgeverij zijn wij ook specialisten op het gebied van digitale marketing. Ben je op zoek naar een sparring partner om te discussiëren over digitale marketing en websitebouw dan denken we graag met je mee!

Tim Gorter & René ter Beke