Opleidingen en Edufocus

Edufocus heeft diverse MBO lesmethodes beschikbaar op het gebied van marketing, online marketing, social media, e-commerce, digitale vaardigheden en ondernemerschap. De toepassing is breed en zien onze lesmethodes toegepast worden in vele opleidingsrichtingen. Naast de commerciële en retailopleidingen, zie we de toepassing ervan binnen de toeristische, automotive, logistieke en en technische branche. Ook zzp gerelateerde opleidingsrichtingen maken gebruik van ons materiaal.

AD, HBO en minors

Edufocus is vanwege de beschikbare kennis ook nauw betrokken bij het HBO. Specifiek voor een Associate Degree of een minor in het HBO hebben wij de volgende lesmethodes beschikbaar:

WordPress en WooCommerce voor het HBO

Deze lesmethode stelt een volledige en professionele WordPress omgeving beschikbaar voor de student. Via de leeromgeving is alle basiskennis voor het omgaan met WordPress als CMS beschikbaar. Daarnaast zijn er video-instructies en opdrachten voor de verdieping, zoals het koppelen van een CRM, integratie van e-mail marketing, Hotjar of het analyseren van data.

Alle websites worden gehost en technisch ondersteund door Edufocus waardoor bij calamiteiten altijd direct een oplossing voorhanden is.

Digital Marketing en E-commerce Expert

Deze uitgave biedt alle kennis van digital marketing, actueel en toepasbaar. De methode kan worden ingezet binnen de lessen en als handboek/naslagwerk gebruikt worden bij het toepassen van digital marketing. Het is een onmisbare editie voor elke E-commerce specialist. Door deze lesmethode te combineren met WordPress kan elk onderwerp direct in de praktijk gebracht worden.

Digital marketing en e-commerce expert

Passend advies voor lesmateriaal

Wij denken graag mee bij de keuze van het juiste lesmateriaal, afgestemd op de betreffende opleiding. Wij houden rekening met de verschillende uitstroomrichtingen in het MBO onderwijs.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.