Kwalificatiedossier Retailmedewerker (25808)

 

Voor de opleiding Retailmedewerker hebben wij de volgende lesmethodes beschikbaar:

 

E-commerce in de praktijk

In deze uitgave nemen wij de retailmedewerker in spe mee in de verschillende aspecten van E-commerce. Voor de retailmedewerker is het belangrijk om basiskennis te hebben van het werken met een webshop en hoe de online promotie kan plaatsvinden.

 

WordPress voor niveau 2

Om echt te kunnen werken in een webshop geeft de lesmethode “WordPress voor niveau 2” de ultieme mogelijkheid. Edufocus heeft de basis voor een webshop daarin al voorbereid. De student gaat vooral aan de slag met het verder inrichten en vormgeven van de webshop. Ook het toevoegen van producten en toevoegen van extra informatie van de (fictieve) winkel wordt gedaan. Een unieke ervaring die zeer nuttig is voor de retailmedewerker die aan de slag gaat in het huidige omni-channel landschap.

 

Digitale Vaardigheden voor het MBO (Basis)

Deze methode helpt de student tijdens zijn opleiding en BPV met alle nodige digitale skills. Zo leert de student op een overzichtelijke manier bestanden op te slaan, helpt bij het maken van een inhoudsopgave in Word of bij het voorbereiden van een presentatie. De insteek van deze methode is heel breed en is vooral toegespitst op datgene wat echt relevant is en direct van toepassing is op school, BPV en het toekomstige beroep.

 

Verschillende lesmethodes kunnen breder ingezet worden. In de onderstaande matrix is dit zichtbaar.

Handig overzicht nodig bij het programmeren van onderwijs?

Wij hebben voor scholen een matrix samengesteld waarin alle gemeenschappelijkheden en verschillen tussen de diverse uitstroomprofielen in één oogopslag duidelijk worden. Maak hier handig gebruik van voor het programmeren van jullie onderwijs. Dit document is vrij te downloaden via onderstaande button.

Passend advies voor lesmateriaal

Wij denken graag mee bij de keuze van het juiste lesmateriaal, afgestemd op de betreffende opleiding. Wij houden rekening met de verschillende uitstroomrichtingen in het MBO onderwijs.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.

 

Maak onderstaand een keuze om de andere opleidingen te bekijken….