Kwalificatiedossier Marketing & Communication Specialist (25727)

 

Voor de opleiding Marketing & Communication Specialist kan gebruik gemaakt worden van de volgende leermiddelen:

 

Basis Marketing voor het MBO

Een helder en compleet marketingboek dat op een logische en herkenbare wijze marketing behandelt, toegespitst op de praktische toepassing ervan. Vanuit de customer journey gaan we in op alle mogelijke onderdelen van marktonderzoek tot de invulling van de marketing strategie. Ook de basis van E-commerce wordt integraal meegenomen. Naast een aanvullend werkboek zijn er digitaal aanvullende toepassings- en praktijkopdrachten beschikbaar.

 

Online Marketing voor het MBO

Het online marketing kanaal is onmisbaar voor elke bedrijfsvoering. De theorie en opdrachten uit deze methode helpen de student de wereld van online marketing te begrijpen en te kunnen toepassen in de praktijk. Denk aan tips & tricks voor het opzetten van een website, voro een goede vindbaarheid en klantbeleving. De customer journey staat centraal bij het inrichten van de online marketing.

 

Social Media voor het MBO

In deze methode gaan we specifiek in op alle mogelijkheden van social media, e-mail marketing en andere vormen van inbound marketing. Daarmee kan bewust worden ingespeeld op de customer journey van de huidige markt.

 

WordPress voor het MBO

De marketing & communication specialist zal zich in de praktijk ook bezighouden met het aanpassen, vernieuwen en optimaliseren van websites. Bij deze methode gaat de student zelf aan de slag met het CMS van WordPress en leert daarbij de omgang met een CMS van A tot Z.

 

Digitale Vaardigheden voor het MBO (Gevorderd)

Deze methode gaat in op alle digital skills die nodig zijn in het huidige beroepenveld, aangevlogen vanuit een praktische benadering. Er wordt vooral ingegaan op wat echt noodzakelijk en nuttig is voor de beroepspraktijk. Naast Office vaardigheden, staat ook andere onderwerpen centraal, zoals bestandsbeheer, cybercrime en de mogelijkheden met video en afbeeldingen. Ook handig als naslagwerk tijdens de gehele opleiding en BPV periode.

Verantwoording lesmethodes

Een gedetailleerde kwalificatiematrix met de relatie tot kerntaken, werkprocessen, kennis en vaardigheden is onderstaand te downloaden.

Passend advies voor lesmateriaal

Wij denken graag mee bij de keuze van het juiste lesmateriaal, afgestemd op de betreffende opleiding. Wij houden rekening met de verschillende uitstroomrichtingen in het MBO onderwijs.

Neem voor een passend advies vrijblijvend contact met ons op of vraag één of meerdere inkijkexemplaren aan via onze website.

 

Maak onderstaand een keuze om de andere opleidingen te bekijken….