Keuzedeel Ondernemend vakmanschap (K0389)

De lesmethode heeft de volgende kenmerken:

  • Flexibel inzetbaar, voor zowel de inhoud als de lesprogrammering.
  • Alle lessen zijn een mix van theorie en praktijk/portfolio-opdrachten.
  • Inclusief “test je kennis” vragen, toetsen en bijbehorende certificaten.
  • Volledig digitaal (ELO).
  • 1 jaar licentie.
Keuzedeel ondernemend vakmanschap K0389

Specifieke kenmerken “Ondernemend vakmanschap”

Dit keuzedeel is gericht op de beginnend beroepsbeoefenaar. Alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om als zzp-er te starten komen op een praktische manier aan bod. De praktische bruikbaarheid nemen we zeer serieus. We ontkomen natuurlijk niet aan de theoretische basis en een bepaalde mate aan feitenkennis maar we verpakken dit zo veel mogelijk in praktische toepassingen.

Toetsen, certificaten en portfolio

Voor de methode zijn toetsen en oefen toetsen beschikbaar. Elke behaalde toets wordt beloond met een certificaat dat aan de portfolio kan worden toegevoegd. Ook klasse-opdrachten en individuele opdrachten zijn volop aanwezig.

Volledig digitaal

De methode is volledig digitaal. Studenten ontvangen na aanschaf een licentiecode voor toegang tot de elo. Docenten kunnen zich melden voor een docenten account. Via het docenten account heeft de docent inzicht in de prestaties van de student.

Lesprogrammering

De lesprogrammering is flexibel in te vullen. Bij instellingen die de methode al gebruiken zien we hierin een grote variatie. Edufocus kan u hierin ook adviseren. Wilt u verdieping op delen van het lespakket dan is dit altijd bespreekbaar.